Lomma Factoring Aktiebolag

Skåne län

Information

Lomma Factoring Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lomma. I Lomma Factoring Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lund, Hans Olof som är född 1944 och har titeln VD, Lund, Hans Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivansson, Lars Conny som är född 1952 och har titeln Suppleant, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lomma Factoring Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lomma Factoring Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva förvaltning av värdepapper, fastighetsförvaltning, handel med fastigheter, fastighetsmäkleri, konsult- och förmedlingsverksamhet avseende finansiering, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bankrörelse, finansiell verksamhet i form av factoring samt uthyrning av maskiner, inventarier och fordon ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lomma Factoring Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lomma Factoring Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lomma Factoring Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lomma Factoring Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-01-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lomma Factoring Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Ivansson, Lars Conny Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Lomma Factoring Aktiebolag har 556298-0101 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.