EnaPharm AB

Skåne län

Information

EnaPharm AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där EnaPharm AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. EnaPharm AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket EnaPharm AB har haft sedan 1995-01-01. EnaPharm AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till EnaPharm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sjög. 4, 234 39, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-416545.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är EnaPharm AB Privat, ej börsnoterat.

EnaPharm AB har idag 556296-0848 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för EnaPharm AB

Bolaget skall bedriva import och handel med läkemedel, naturläkemedel och hälsokostprodukter samt konsultverksamhet i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I EnaPharm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindberg, Bo Torsten som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Bo Gustaf Peter som är född 1979 och har titeln Suppleant, Nordlöv, Jan Erik som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .