CYMKO Mäklarna Gunilla Eriksson AB

Skåne län

Information

CYMKO Mäklarna Gunilla Eriksson AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där CYMKO Mäklarna Gunilla Eriksson AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. CYMKO Mäklarna Gunilla Eriksson AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket CYMKO Mäklarna Gunilla Eriksson AB har haft sedan 1994-01-01. CYMKO Mäklarna Gunilla Eriksson AB har funnits sedan och 2006-05-17 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till CYMKO Mäklarna Gunilla Eriksson AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skolskeppsg. 17 E, 234 43, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6728720.

Lomma arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är CYMKO Mäklarna Gunilla Eriksson AB Privat, ej börsnoterat.

CYMKO Mäklarna Gunilla Eriksson AB har idag 556293-6921 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för CYMKO Mäklarna Gunilla Eriksson AB

Bolaget skall bedriva förmedling, köp och försäljning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet samt bedriva försäljning av inredningsartiklar.

I CYMKO Mäklarna Gunilla Eriksson AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Peters Mårtensson, Yvonne M Desirée som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Gunilla Elisabeth Helmine som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Franz Jonas som är född 1966 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Claes-Erik Georg som är född 1951 och har titeln Suppleant, Henriksson, Per Martin som är född 1974 och har titeln Revisor, Stenmo, Sten Åke som är född 1945 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .