EATH Sverige AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel inom bygg- fastighetsbranschen, äga och förvalta värdepapper, bolag och fastigheter samt ernjuda konsulttjänster inom ledning- och projektledning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för EATH Sverige AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är EATH Sverige AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1987-01-28 så skapades EATH Sverige AB och företaget är har F-skattsedel EATH Sverige AB har haft det sedan 1994-01-01.

EATH Sverige AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556289-7743 är organisationsnummret för företaget som finns i Lomma.

Just nu är EATH Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med EATH Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 070-5180912 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom EATH Sverige AB är Thomasson, Karl Anders Erik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Thomasson, Anette som är född 1967 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Markus som är född 1976 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Växjö AB som är född och har titeln Revisor, .