EI Elektro Innovation AB

Skåne län

Information

EI Elektro Innovation AB är ett bolag som finns i Lomma. I EI Elektro Innovation AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mårtensson, Arvid Jörgen som är född 1949 och har titeln VD, Mårtensson, Arvid Jörgen som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Claes Göran som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Patric Andreas Lars som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Siv Ethel som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Kjell Ove Georg som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotMårtensson, Cecilia Gunilla Louise som är född 1978 och har titeln Suppleant, Hägg, Jan Ebbe Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Torstensson, Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med EI Elektro Innovation AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå EI Elektro Innovation AB på telefon 040-419200.

Bolaget skall bedriva tillverkning, konstruktion och försäljning av elautomatikutrustning, äga och förvalta fast och lös egendom ävenso idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är EI Elektro Innovation AB av bolagstypen Aktiebolag.

EI Elektro Innovation AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

EI Elektro Innovation AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och EI Elektro Innovation AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2010-02-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EI Elektro Innovation AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mårtensson, Arvid Jörgen -Mårtensson, Patric Andreas Lars -Mårtensson, Siv Ethel

EI Elektro Innovation AB har 556287-5020 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.