Gert Ottosson Revisionsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

Gert Ottosson Revisionsbyrå Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lomma. I Gert Ottosson Revisionsbyrå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ottosson, Gert Sigurd som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Ingrid Agneta Elisabeth som är född 1944 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Revisor, LEL Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gert Ottosson Revisionsbyrå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Gert Ottosson Revisionsbyrå Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall direkt och eller via annat bolag driva yrkesmässig revision samt förvalta värdepapper och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gert Ottosson Revisionsbyrå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gert Ottosson Revisionsbyrå Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Gert Ottosson Revisionsbyrå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gert Ottosson Revisionsbyrå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gert Ottosson Revisionsbyrå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Gert Ottosson Revisionsbyrå Aktiebolag har 556286-0758 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.