Habo Golf Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Habo Golf Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Habo Golf Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Habo Golf Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Habo Golf Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-10-23. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som Habo Golf Aktiebolag ska trivas.

Habo Golf Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget bedriver förvaltning och uthyrning av golfbane- anläggning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Habo Golf Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Habo Golf Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Habo Golf Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-410580.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Karlsson, Niklas Fredrik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Habo Golf Aktiebolag är Karlsson, Niklas Fredrik som är född 1973 och har titeln Extern firmatecknare, Lundell, Winnifred Zina Victoria som är född 1954 och har titeln VD, Lundell, Winnifred Zina Victoria som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jan-Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grahn, Hans Olof Christer som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlin, Maria som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotÖstergren, Kjell Anders Niclas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hertzberg, Jan Conny som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lindroos Nertsberg, Jane Lisa som är född 1964 och har titeln SuppleantRudolfsson, Karl Göran som är född 1959 och har titeln SuppleantNorberg, Lars Gotthard som är född 1952 och har titeln RevisorHans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor.

Habo Golf Aktiebolag har 556284-9496 som sitt organisationsnummer.