Novoplan AB

Skåne län

Information

Novoplan AB är en verksamhet som finns i Lomma. I Novoplan AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Lars Göran som är född 1944 och har titeln VD, Andersson, Lars Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ingrid Anne-Marie Raarup som är född 1947 och har titeln Suppleant, Andersson, Mats-Åke Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Novoplan AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Novoplan AB på telefon 040-6718906.

Bolaget skall driva verksamhet inom området affärsutveckling av teknikföretag samt idka därmed förenlig verksamhet, liksom förvaltning av fast och lös egendom.

Idag är Novoplan AB av bolagstypen Aktiebolag.

Novoplan AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Novoplan AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Novoplan AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Novoplan AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Novoplan AB har 556284-1980 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.