Företagens Interspråkgrupp Engelska Aktiebolag

Skåne län

Information

Företagens Interspråkgrupp Engelska Aktiebolag är ett företag som finns i Lomma. I Företagens Interspråkgrupp Engelska Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Price, Robert Mark som är född 1938 och har titeln Extern firmatecknare, Price, Thomas Patrick som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Otto Bernhard Hermann som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Hansson, Marie Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Revisor, Allrevision AC Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Företagens Interspråkgrupp Engelska Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Företagens Interspråkgrupp Engelska Aktiebolag på telefon 046-292426.

Bolaget skall bedriva språkundervisning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Företagens Interspråkgrupp Engelska Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Företagens Interspråkgrupp Engelska Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Företagens Interspråkgrupp Engelska Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Företagens Interspråkgrupp Engelska Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Företagens Interspråkgrupp Engelska Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Price, Robert Mark

Företagens Interspråkgrupp Engelska Aktiebolag har 556273-6685 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.