Tradeark AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva import och handel med dagligvaror, handel med värdepapper, konsultationer inom import och försäljning av dagligvaror samt bedriva verksamhet som inredningsarkitekt.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tradeark AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Tradeark AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1986-02-20 så skapades Tradeark AB och verksamheten är har F-skattsedel Tradeark AB har haft det sedan 1994-01-01.

Tradeark AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556272-9318 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lomma.

Just nu är Tradeark AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Tradeark AB så går det att nå dem via telefon på 046-295322 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tradeark AB är Rönnqvist, Lars Jonas Lennart som är född 1964 och har titeln VD, Rönnqvist, Lars Jonas Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyhlén, Lars Gunnar som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ljungqvist, Eva Katarina som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .