T. Eliassons Maskin & Verktygs Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns T. Eliassons Maskin & Verktygs Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lomma här finns det många olika Aktiebolag. T. Eliassons Maskin & Verktygs Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lomma jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

T. Eliassons Maskin & Verktygs Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556271-1027.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-434435 alternativt besöka eller skicka post till T. Eliassons Maskin & Verktygs Aktiebolag på följande adress Agronomv. 15, 237 32, Bjärred.

T. Eliassons Maskin & Verktygs Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I T. Eliassons Maskin & Verktygs Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Eliasson, Helén Ann Margot som är född 1947 och har titeln Suppleant , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av tryckluftsverktyg, maskiner och verktyg för mekaniska verkstäder, smidesverkstäder, plåtverkstäder, bilindustri, entreprenadmaskintillverkare, elektroverkstäder, processindustri, utbildningsenheter och övrig tillverkningsindustri och idka därmed förenlig verksamhet.