Börje Johansson Revision Aktiebolag

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Aktiebolag som heter Börje Johansson Revision Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Börje Johansson Revision Aktiebolag i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Börje Johansson Revision Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1985-09-27 så har Börje Johansson Revision Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Börje Johansson Revision Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Börje Johansson Revision Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Klosterg. 9, 222 22, Lund. Vi ni istället prata med Börje Johansson Revision Aktiebolag så kan ni göra det på 046-188580.

Bolaget skall direkt och eller via annat bolag driva yrkesmässig revision, köp och försäljning av fastigheter, förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johansson, Börje Malte Valter som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Uddenäs, Håkan Bertel som är född 1954 och har titeln Suppleant, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Börje Johansson Revision Aktiebolag har 556265-0555 som sitt organisationsnummer.