Gertab Sjukvårdsprodukter Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och tillverkning av hälso- och sjukvårdsartiklar, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gertab Sjukvårdsprodukter Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Gertab Sjukvårdsprodukter Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1985-11-12 så skapades Gertab Sjukvårdsprodukter Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Gertab Sjukvårdsprodukter Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Gertab Sjukvårdsprodukter Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556264-9391 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lomma.

Just nu är Gertab Sjukvårdsprodukter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Gertab Sjukvårdsprodukter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-416400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gertab Sjukvårdsprodukter Aktiebolag är Nilsson, Anders Joakim som är född 1969 och har titeln Extern VD, Hoffström, Gert Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hoffström, Anne Marie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lexryd, Ann-Lis Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Lundabygdens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .