Bjersund Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

556260-6961 är organisationsnummer för bolaget Bjersund Invest Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bjersund Invest Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Bjersund Invest Aktiebolag finns i.

Bjersund Invest Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-08-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bjersund Invest Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Bjersund Invest Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bjersund Invest Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Bjersund Invest Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Veterinärv. 19, 237 32, Bjärred

Bolaget skall driva handel och förvaltning av värdepapper samt uthyrningsverksamhet (leasingverksamhet) företrädesvis med fordon liksom därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom driva fastighetsförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med Bjersund Invest Aktiebolag och det är Unnerstam, Bengt Ingvar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Unnerstam, Siv Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Uddenäs, Håkan Bertel som är född 1954 och har titeln Revisor, Håkan Uddenäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,