Brii Företagsutveckling Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Brii Företagsutveckling Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lomma här finns det många olika Aktiebolag. Brii Företagsutveckling Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lomma jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Brii Företagsutveckling Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556257-1207.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 046-292083 alternativt besöka eller skicka post till Brii Företagsutveckling Aktiebolag på följande adress Gudmundsv. 1, 237 41, Bjärred.

Brii Företagsutveckling Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Brii Företagsutveckling Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Persson, Nils Jakob som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall, ensamt eller som moderbolag, utveckla och förvalta företag, baserade på av grundarna utvecklade produkter och ideer.