Energihuset i Bjärred AB

Skåne län

Information

Energihuset i Bjärred AB är en verksamhet som finns i Lomma. I Energihuset i Bjärred AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Gert Viking som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Alva Gull-Britt som är född 1941 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Energihuset i Bjärred AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Energihuset i Bjärred AB på telefon 046-293452.

Bolaget skall bedriva försäljning och installation av avfuktare och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Energihuset i Bjärred AB av bolagstypen Aktiebolag.

Energihuset i Bjärred AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Energihuset i Bjärred AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Energihuset i Bjärred AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Energihuset i Bjärred AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Energihuset i Bjärred AB har 556255-0904 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.