Esselit Management Partner Aktiebolag

Skåne län

Information

Esselit Management Partner Aktiebolag är ett av många företag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Esselit Management Partner Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Esselit Management Partner Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-11-06.

Esselit Management Partner Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1984-12-20. Men sedan 2000-11-06 så har Esselit Management Partner Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Löjtnantsv. 21, 237 32, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Esselit Management Partner Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Lomma arbetar för att företag som Esselit Management Partner Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Esselit Management Partner Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva rådgivning och konsultverksamhet inom företrädesvis IT-området, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Esselit Management Partner Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Esselit Management Partner Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Karl Stellan Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Birgit Ann-Charlott som är född 1945 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Hansson, Mona Ingela som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Esselit Management Partner Aktiebolag är 556253-7927.