RICOL IT-Success Aktiebolag

Skåne län

Information

RICOL IT-Success Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lomma. I RICOL IT-Success Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Jan Rickard som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Eva Cristina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Norberg, Lars Gotthard som är född 1952 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med RICOL IT-Success Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå RICOL IT-Success Aktiebolag på telefon 070-7200242.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom dataområdet och därvid utveckla program, utbilda och agera konsult inom ADB samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är RICOL IT-Success Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

RICOL IT-Success Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

RICOL IT-Success Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och RICOL IT-Success Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för RICOL IT-Success Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

RICOL IT-Success Aktiebolag har 556248-3858 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.