Önnerups Ingenjörsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

556245-2275 är organisationsnummer för bolaget Önnerups Ingenjörsbyrå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Önnerups Ingenjörsbyrå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Önnerups Ingenjörsbyrå Aktiebolag finns i.

Önnerups Ingenjörsbyrå Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-07-11 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Önnerups Ingenjörsbyrå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Önnerups Ingenjörsbyrå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Önnerups Ingenjörsbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Önnerups Ingenjörsbyrå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-291783 eller genom brev på följande adress:
Bondev. 3, 237 32, Bjärred

Bolaget skall bedriva fastighetsservice, energiteknik samt konsultverksamhet i anslutning härtill, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Önnerups Ingenjörsbyrå Aktiebolag och det är Nilsson, Mats Ingvar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Wolf, Eva Christina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Adolfsson, Mats Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Mats Adolfsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,