Historic Sports & Racing Cars Leif Nilsson Aktiebolag

Skåne län

Information

556244-7085 är organisationsnummer för bolaget Historic Sports & Racing Cars Leif Nilsson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Historic Sports & Racing Cars Leif Nilsson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Historic Sports & Racing Cars Leif Nilsson Aktiebolag finns i.

Historic Sports & Racing Cars Leif Nilsson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-05-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Historic Sports & Racing Cars Leif Nilsson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Historic Sports & Racing Cars Leif Nilsson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Historic Sports & Racing Cars Leif Nilsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Historic Sports & Racing Cars Leif Nilsson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-410959 eller genom brev på följande adress:
Blåbärsg. 8, 234 43, Lomma

Bolaget skall bedriva import, export, köp och försäljning av personbilar och reservdelar, person- och varutransporter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Historic Sports & Racing Cars Leif Nilsson Aktiebolag och det är Nilsson, Leif Kenneth som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bodil Ann-Sofi som är född 1945 och har titeln Suppleant, Lembrér Åström, Elna Carita E som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,