Misto Aktiebolag

Skåne län

Information

Misto Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Misto Aktiebolag finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Misto Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Misto Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Misto Aktiebolag har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Misto Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vikingav. 1, 237 31, Bjärred men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-291750.

Lomma arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Misto Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Misto Aktiebolag har idag 556242-4977 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Misto Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av dam, herr- och fritidskläder jämte därmed förenlig verksamhet.

I Misto Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Seth Rune som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anna Emely som är född 1974 och har titeln Suppleant, Kristiansson, Ulf Lennart Harry som är född 1944 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .