Aktiebolaget Lindqvist Sanering & Rivningsfirma

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Aktiebolaget Lindqvist Sanering & Rivningsfirma är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Lindqvist Sanering & Rivningsfirma är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Lindqvist Sanering & Rivningsfirma är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Lindqvist Sanering & Rivningsfirma är ett Aktiebolag och skapades 1987-02-27. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Lindqvist Sanering & Rivningsfirma ska trivas.

Aktiebolaget Lindqvist Sanering & Rivningsfirma är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra sanerings- och rivningsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Lindqvist Sanering & Rivningsfirma är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Aktiebolaget Lindqvist Sanering & Rivningsfirma Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Lindqvist Sanering & Rivningsfirma så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-293935.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Lindqvist Sanering & Rivningsfirma är Lindqvist, Nils-Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Ulla Birgitta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Kristiansson, Ulf Lennart Harry som är född 1944 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Lindqvist Sanering & Rivningsfirma har 556232-5026 som sitt organisationsnummer.