Christina Gabrielsson Revision AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva yrkesmässig revisionsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Christina Gabrielsson Revision AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Christina Gabrielsson Revision AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1983-07-28 så skapades Christina Gabrielsson Revision AB och bolaget är har F-skattsedel Christina Gabrielsson Revision AB har haft det sedan 1994-01-01.

Christina Gabrielsson Revision AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-11-02

556229-9775 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lomma.

Just nu är Christina Gabrielsson Revision AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Christina Gabrielsson Revision AB så går det att nå dem via telefon på 046-134290 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Christina Gabrielsson Revision AB är Gabrielsson, Maria Christina E som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolfsson, Mats Gustaf som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lindell, Bo Erik Max som är född 1946 och har titeln Revisor, REVENTUS REVISION Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .