IG-System AB

Skåne län

Information

IG-System AB är ett av många företag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som IG-System AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

IG-System AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

IG-System AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1983-01-26. Men sedan 2007-02-15 så har IG-System AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på IG-System AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-294611.

Lomma arbetar för att företag som IG-System AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för IG-System AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultationer inom byggnadsbranschen, driva byggnadsrörelse, handel med och förvaltning av fastigheter, handel med elektrisk utrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för IG-System AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till IG-System AB och det är följande personer, Johansson, Carl Bertil som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ylva Gertie Linnéa som är född 1950 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för IG-System AB är 556224-5281.