Staffanstorps Guldsmedja Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Staffanstorps Guldsmedja Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lomma här finns det många olika Aktiebolag. Staffanstorps Guldsmedja Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lomma jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Staffanstorps Guldsmedja Aktiebolag är momsregistrerat sedan1982-01-01 och har organisationsnummer 556221-6134.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-413390 alternativt besöka eller skicka post till Staffanstorps Guldsmedja Aktiebolag på följande adress Lomma Saltsjöbadsv. 1, 234 32, Lomma.

Staffanstorps Guldsmedja Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Staffanstorps Guldsmedja Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Everlund, Lars Thomas som är född 1969 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med guld- och silvervaror samt idka därmed förenlig verksamhet.