Göran Hydén Konsult Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Göran Hydén Konsult Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lomma här finns det många olika Aktiebolag. Göran Hydén Konsult Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lomma jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Göran Hydén Konsult Aktiebolag är momsregistrerat sedan1983-01-01 och har organisationsnummer 556219-7490.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 046-292964 alternativt besöka eller skicka post till Göran Hydén Konsult Aktiebolag på följande adress Plantagev. 10, 237 35, Bjärred.

Göran Hydén Konsult Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Göran Hydén Konsult Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Olsson, Sven Anders som är född 1943 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra konsult- och marknadsföringsuppdrag inom byggnadsbranschen samt äga och förvalta fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.