Ekoplan Företagskonsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom redovisning och ekonomisk planering samt därmed förenlig verksamhet, liksom förvaltning av fast och lös egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ekoplan Företagskonsult Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Ekoplan Företagskonsult Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1982-04-20 så skapades Ekoplan Företagskonsult Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Ekoplan Företagskonsult Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ekoplan Företagskonsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556217-0679 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lomma.

Just nu är Ekoplan Företagskonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ekoplan Företagskonsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-294983 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ekoplan Företagskonsult Aktiebolag är Unnerstam, Bengt Ingvar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Unnerstam, Siv Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Uddenäs, Håkan Bertel som är född 1954 och har titeln Revisor, Håkan Uddenäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .