A. Lindskogs Transport Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och A. Lindskogs Transport Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och A. Lindskogs Transport Aktiebolag är ett av dem. Statusen för A. Lindskogs Transport Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

A. Lindskogs Transport Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1980-11-10. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som A. Lindskogs Transport Aktiebolag ska trivas.

A. Lindskogs Transport Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, utföra varutransporter, förmedling av transporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att A. Lindskogs Transport Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är A. Lindskogs Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med A. Lindskogs Transport Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-416110.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med A. Lindskogs Transport Aktiebolag är Lindskog, Arne Östen som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindskog, Birgit som är född 1941 och har titeln Suppleant, Svahn, Lena Solvig Ann-Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Hallberg, Per Olof Lennart som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Lena Svahn Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Sydkust Revision AB som är född och har titeln Revisor.

A. Lindskogs Transport Aktiebolag har 556206-9335 som sitt organisationsnummer.