Sund Mat i Borgeby Aktiebolag

Skåne län

Information

Sund Mat i Borgeby Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Sund Mat i Borgeby Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sund Mat i Borgeby Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Sund Mat i Borgeby Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1979-02-12. Men sedan 1979-01-01 så har Sund Mat i Borgeby Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Borgeby Västervångsv 13, 237 41, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sund Mat i Borgeby Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-707058.

Lomma arbetar för att bolag som Sund Mat i Borgeby Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sund Mat i Borgeby Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillverkning av ekologiska juicer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sund Mat i Borgeby Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sund Mat i Borgeby Aktiebolag och det är följande personer, Anderberg, Torvald Ingeman som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Anderberg, Åsa Carina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Olsson, Karin Ann-Kristin som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionspartner i Malmö AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sund Mat i Borgeby Aktiebolag är 556199-2628.