Lomma Konsult- och Fastighets AB

Skåne län

Information

556199-1562 är organisationsnummer för bolaget Lomma Konsult- och Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lomma Konsult- och Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Lomma Konsult- och Fastighets AB finns i.

Lomma Konsult- och Fastighets AB har varit registrerat sedan 1979-01-30 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lomma Konsult- och Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

Lomma Konsult- och Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lomma Konsult- och Fastighets AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lomma Konsult- och Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 040-411326 eller genom brev på följande adress:
Nypong. 27, 234 43, Lomma

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom fastighetsbranschen samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lomma Konsult- och Fastighets AB och det är Olsson, Gert Allan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Siv Ingegärd som är född 1944 och har titeln Suppleant, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor,