Promonord Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Promonord Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Promonord Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Promonord Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Promonord Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1978-04-13. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Promonord Aktiebolag ska trivas.

Promonord Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva köp och försäljning av byggnadsmaterial, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Promonord Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är Promonord Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Promonord Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-410070.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Promonord Aktiebolag är Grafström, Bo Thomas som är född 1953 och har titeln VD, Grafström, Bo Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Leif Gunnar som är född 1943 och har titeln Suppleant, Törnell, Ann Monica som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ekdal, Bengt Iwe som är född 1943 och har titeln Revisor, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantBDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Promonord Aktiebolag har 556196-8081 som sitt organisationsnummer.