Zenith Marketing Aktiebolag

Skåne län

Information

Zenith Marketing Aktiebolag är ett företag som finns i Lomma. I Zenith Marketing Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stövring-Nielsen, Christian Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Stövring-Nielsen, Anna Marie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Rosengren & Partners Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Zenith Marketing Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Zenith Marketing Aktiebolag på telefon 0418-13108.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom persienn- och markisbranschen, handel med samt förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Zenith Marketing Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Zenith Marketing Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Zenith Marketing Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Zenith Marketing Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Zenith Marketing Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Zenith Marketing Aktiebolag har 556194-6319 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.