Krets-Lars Aktiebolag

Skåne län

Information

556171-4741 är organisationsnummer för företaget Krets-Lars Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Krets-Lars Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Krets-Lars Aktiebolag finns i.

Krets-Lars Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-11-02 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-09-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Krets-Lars Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

Krets-Lars Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Krets-Lars Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Krets-Lars Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
St. Kvarng. 24, 211 29, Malmö

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Krets-Lars Aktiebolag och det är Hilner, Andreas Lars Hampus som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Martin Stefan som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lundberg, Anders Filip som är född 1976 och har titeln Revisor,