Benson Inter Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

Benson Inter Trading Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Benson Inter Trading Aktiebolag finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Benson Inter Trading Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Benson Inter Trading Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Benson Inter Trading Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Benson Inter Trading Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till TERMINALVÄGEN 6, 246 42, Löddeköpinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-709490.

Lomma arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Benson Inter Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Benson Inter Trading Aktiebolag har idag 556168-7871 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bengtsson, Claes Peter -Johansson, Leif Stig Olof är den som för stunden ansvarar för Benson Inter Trading Aktiebolag

Bolaget ska bedriva handel med sportprodukter, konfektionsvaror, hemelektronik samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även inneha hästar för tävlings- och avelsverksamhet.

I Benson Inter Trading Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Claes Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Leif Stig Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Kjell Thomas som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nilsson, Sven Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Förenade Revisorer i Alingsås AB som är född och har titeln Revisor, .