Collinder märksystem AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Collinder märksystem AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Collinder märksystem AB är ett av dem. Statusen för Collinder märksystem AB är att Bolaget är aktivt.

Collinder märksystem AB är ett Aktiebolag och skapades 1972-07-06. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som Collinder märksystem AB ska trivas.

Collinder märksystem AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet är att tillverka och marknadsföra märksystem, skyltar, informationsmaterial samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även ha som verksamhet att äga och förvalta fast och lös egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Collinder märksystem AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är Collinder märksystem AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Collinder märksystem AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-418830.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Collinder märksystem AB är Collinder, Björn Henrik som är född 1960 och har titeln VD, Collinder, Björn Henrik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Hans Robert som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Collinder, Maria Alexandra som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Collinder, Per Gunnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Molested, Jens Fredrik som är född 1974 och har titeln RevisorNilsson, Lars-Göran som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Collinder märksystem AB har 556166-5422 som sitt organisationsnummer.