Dimokritos Elektro- & Energientreprenad AB

Skåne län

Information

Dimokritos Elektro- & Energientreprenad AB är ett av många företag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Dimokritos Elektro- & Energientreprenad AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dimokritos Elektro- & Energientreprenad AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Dimokritos Elektro- & Energientreprenad AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1972-07-03. Men sedan 1978-01-01 så har Dimokritos Elektro- & Energientreprenad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Talltitev. 37, 237 36, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dimokritos Elektro- & Energientreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-293654.

Lomma arbetar för att företag som Dimokritos Elektro- & Energientreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dimokritos Elektro- & Energientreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva elinstallationsverksamhet, konsultationer inom elektrotekniken, besiktningar, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dimokritos Elektro- & Energientreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dimokritos Elektro- & Energientreprenad AB och det är följande personer, Kavakliotis, Kiriakos som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lazopoulos, Apostolos som är född 1942 och har titeln Suppleant, Jönsson, Thommy Arnold som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagsredovisning AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dimokritos Elektro- & Energientreprenad AB är 556166-3898.