Fluorcarbon Plast Aktiebolag

Skåne län

Information

Fluorcarbon Plast Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Fluorcarbon Plast Aktiebolag finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fluorcarbon Plast Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Fluorcarbon Plast Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Fluorcarbon Plast Aktiebolag har funnits sedan och 1972-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fluorcarbon Plast Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stallg. 2, 234 35, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-41900.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Fluorcarbon Plast Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Fluorcarbon Plast Aktiebolag har idag 556164-9087 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Honkavaara, Ritva Hannele är den som för stunden ansvarar för Fluorcarbon Plast Aktiebolag

Bolaget skall bedriva import och export av gummi- och plast- produkter, bedriva handel företrädesvis med andra värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Fluorcarbon Plast Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Honkavaara, Ritva Hannele som är född 1950 och har titeln VD, Honkavaara, Ritva Hannele som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlqvist, Jonna Kristiina som är född 1975 och har titeln Suppleant, Överåker, Sanna Pia Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Svensson, Henry Oskar Stefan som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.