K.Å. Ohlsson Konsult Aktiebolag

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Aktiebolag som heter K.Å. Ohlsson Konsult Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar K.Å. Ohlsson Konsult Aktiebolag i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

K.Å. Ohlsson Konsult Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1972-04-20 så har K.Å. Ohlsson Konsult Aktiebolag varit registrerat och sedan 1972-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är K.Å. Ohlsson Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med K.Å. Ohlsson Konsult Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Trädgårdsv. 4, 237 35, Bjärred. Vi ni istället prata med K.Å. Ohlsson Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på 046-294030.

Bolaget skall driva konstruktions- och konsulterande verksamhet inom värme, vatten och sanitära området (VVS) samt import och försäljning av marina produkter, försäljning av hemslöjdsartiklar, tjänster inom värmemätning samt handel med värdepapper och fast egendom.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Olsson, Karl Åke Bertil som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Karin Bodil Desiré som är född 1941 och har titeln Suppleant, Hansson, Marie Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Revisor, Allrevision AC Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

K.Å. Ohlsson Konsult Aktiebolag har 556162-9659 som sitt organisationsnummer.