Sven-Åke Lindqvist Aktiebolag

Skåne län

Information

556157-7643 är organisationsnummer för företaget Sven-Åke Lindqvist Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sven-Åke Lindqvist Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Sven-Åke Lindqvist Aktiebolag finns i.

Sven-Åke Lindqvist Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-02-03 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sven-Åke Lindqvist Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1971-01-01.

Sven-Åke Lindqvist Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sven-Åke Lindqvist Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Sven-Åke Lindqvist Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-294360 eller genom brev på följande adress:
Örnv. 7, 237 37, Bjärred

Bolaget skall bedriva agentur för arbetarskyddsmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Sven-Åke Lindqvist Aktiebolag och det är Lindqvist, Sven Åke som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Mary som är född 1934 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Ulf Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Larev Revision & Datautredningar Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,