XH Innovation AB

Skåne län

Information

XH Innovation AB är ett av många bolag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som XH Innovation AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

XH Innovation AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

XH Innovation AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1972-01-20. Men sedan 1973-01-01 så har XH Innovation AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Byholmsv. 31, 291 50, Kristianstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på XH Innovation AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-413371.

Lomma arbetar för att bolag som XH Innovation AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för XH Innovation AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall utveckla, kommersialisera, samla och validera innovationer, bedriva företagsekonomisk konsultation, handel med fastigheter och tomter, uthyrning av fastigheter och båtar samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för XH Innovation AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till XH Innovation AB och det är följande personer, Hansson, Karl Arne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Katarina Florence som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Karl Gustaf som är född 1986 och har titeln Suppleant, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för XH Innovation AB är 556157-0382.