Vison Ekonomi Aktiebolag

Skåne län

Information

Vison Ekonomi Aktiebolag är ett företag som finns i Lomma. I Vison Ekonomi Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Bengt Jörgen som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlgren Svensson, Sylva Maj-Gull som är född 1949 och har titeln Suppleant, Svensson, Henry Oskar Stefan som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vison Ekonomi Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vison Ekonomi Aktiebolag på telefon 040-413816.

Bolaget skall idka handel med byggplast,presenningar och vertyg, äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva handel med värdepapper samt idka ekonomisk konsultverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vison Ekonomi Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Vison Ekonomi Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Vison Ekonomi Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Vison Ekonomi Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1979-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vison Ekonomi Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vison Ekonomi Aktiebolag har 556154-4593 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.