Lomma Hembageri Aktiebolag

Skåne län

Information

556152-7218 är organisationsnummer för företaget Lomma Hembageri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lomma Hembageri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Lomma Hembageri Aktiebolag finns i.

Lomma Hembageri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1971-10-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lomma Hembageri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1971-01-01.

Lomma Hembageri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lomma Hembageri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lomma Hembageri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-412837 eller genom brev på följande adress:
Seglareg. 4, 234 31, Lomma

Bolaget skall bedriva bageriverksamhet med egen försäljning,samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lomma Hembageri Aktiebolag och det är Ståhl, Per-Inge som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, Anna Christina Torun Carst som är född 1964 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Pedersen, Eva Christin som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Hansson, Paul Mikael Åke som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Abakus Revision & Konsult AB som är född och har titeln Revisor