Cawi International Aktiebolag

Skåne län

Information

556146-3935 är organisationsnummer för företaget Cawi International Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cawi International Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Cawi International Aktiebolag finns i.

Cawi International Aktiebolag har varit registrerat sedan 1971-04-29 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cawi International Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Cawi International Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Cawi International Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Thurn, Carl Ebbe Sigvard -Thurn, Gerd Karin

Vill ni komma i kontakt med Cawi International Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-416200 eller genom brev på följande adress:
Karavellg. 1, 234 42, Lomma

Bolaget skall bedriva börsinformationsgivning, värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cawi International Aktiebolag och det är Thurn, Carl Ebbe Sigvard som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Thurn, Gerd Karin som är född 1934 och har titeln Suppleant, Svensson, Henry Oskar Stefan som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,