Solectro Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel, import, export och tillverkning av solenergiprodukter, produkter för energibesparingar som t.ex. värmepumpar, mät-,regler- samt elektronikutrustningar för industri och handel samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Solectro Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Solectro Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1971-01-12 så skapades Solectro Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Solectro Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Solectro Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1982-01-01

556143-4035 är organisationsnummret för företaget som finns i Lomma.

Just nu är Solectro Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Solectro Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-536600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Solectro Aktiebolag är Tetzlaff, Gerhard Paul som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tetzlaff, Mattias Paul Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Widén Tetzlaff, Majken Elna Iréne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .