Berngarns Plåt & Järnkonstruktioner Aktiebolag

Skåne län

Information

Berngarns Plåt & Järnkonstruktioner Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Berngarns Plåt & Järnkonstruktioner Aktiebolag finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Berngarns Plåt & Järnkonstruktioner Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Berngarns Plåt & Järnkonstruktioner Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Berngarns Plåt & Järnkonstruktioner Aktiebolag har funnits sedan och 1972-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Berngarns Plåt & Järnkonstruktioner Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Poppelg. 19, 234 35, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-418280.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Berngarns Plåt & Järnkonstruktioner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Berngarns Plåt & Järnkonstruktioner Aktiebolag har idag 556140-5688 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Berngarns Plåt & Järnkonstruktioner Aktiebolag

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Berngarns Plåt & Järnkonstruktioner Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berngarn, Per Stefan som är född 1959 och har titeln VD, Berngarn, Per Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Berngarn, Per Uno Valdemar som är född 1937 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .