Lomma Oljeservice Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Lomma Oljeservice Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lomma här finns det många olika Aktiebolag. Lomma Oljeservice Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lomma jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Lomma Oljeservice Aktiebolag är momsregistrerat sedan1970-01-01 och har organisationsnummer 556138-2234.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-413091 alternativt besöka eller skicka post till Lomma Oljeservice Aktiebolag på följande adress Stjärng. 3, 234 31, Lomma.

Lomma Oljeservice Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lomma Oljeservice Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Lindberg, Nils Erik som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Lindberg, Greta Margit som är född 1932 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka handels- och servicerörelse inom olje- och VVS branschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.