Tre Poolare Aktiebolag

Skåne län

Information

Tre Poolare Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lomma. I Tre Poolare Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ulmstedt, Ola Georg som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulmstedt Kristensson, Rosa Berit som är född 1930 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Jorev Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tre Poolare Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tre Poolare Aktiebolag på telefon 046-291791.

Bolaget skall bedriva handel inom poolbranschen med företrädesvis bassängtillbehör och reningsfilter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tre Poolare Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tre Poolare Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tre Poolare Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tre Poolare Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1972-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tre Poolare Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Tre Poolare Aktiebolag har 556137-4504 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.