Svenska Interorga-Internovo Aktiebolag

Skåne län

Information

Svenska Interorga-Internovo Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lomma. I Svenska Interorga-Internovo Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Schultz, Günther Paul Julius som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Schultz, Jarl Peter som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Schultz, Jörn Fredrik Paul som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sintorn, Jerk Olof som är född 1949 och har titeln Suppleant, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Svenska Interorga-Internovo Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Svenska Interorga-Internovo Aktiebolag på telefon 046-293515.

Bolaget skall driva handel med kontorsförnödenheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svenska Interorga-Internovo Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Svenska Interorga-Internovo Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Svenska Interorga-Internovo Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Svenska Interorga-Internovo Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1976-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svenska Interorga-Internovo Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Schultz, Günther Paul Julius -Schultz, Jarl Peter -Schultz, Jörn Fredrik Paul

Svenska Interorga-Internovo Aktiebolag har 556127-2310 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.