Aktiebolaget Berotak

Skåne län

Information

Aktiebolaget Berotak är ett företag som finns i Lomma. I Aktiebolaget Berotak finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rolf, Gunnel Ingegerd som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Rolf, Jan Thomas som är född 1961 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Revisor, LEL Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Berotak så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Berotak på telefon 040-433675.

Bolaget skall bedriva försäljning och entreprenering av takmaterial samt därmed tillhörande produkter, bedriva agenturverksamhet samtimport- och exporthandel med tak och byggnadsmaterial samt därmed tillhörande produkter ävnesom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Berotak av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Berotak är ett av många företag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Berotak innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Berotak är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1978-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Berotak så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Aktiebolaget Berotak har 556122-2729 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.