Leif Hallén Förvaltning AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Leif Hallén Förvaltning AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Leif Hallén Förvaltning AB är ett av dem. Statusen för Leif Hallén Förvaltning AB är att Bolaget är aktivt.

Leif Hallén Förvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 1968-08-26. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Leif Hallén Förvaltning AB ska trivas.

Leif Hallén Förvaltning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av kemisk-tekniska produkter, handel med båtar och tillbehör, förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Leif Hallén Förvaltning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Leif Hallén Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Leif Hallén Förvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-295890.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten.

De som är på något sätt har med Leif Hallén Förvaltning AB är Hallén, Leif Arne Heribert som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallén, Helga Ingrid som är född 1944 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Leif Hallén Förvaltning AB har 556118-9969 som sitt organisationsnummer.